Sova ensam och specialpedagog

Jag som trodde att jag var redo för att låta henne sova i eget rum. Men tydligen inte. Jag som planerat och förberett så länge för detta. Jag tänkte nu att det faktiskt är ganska skönt att ha henne i min säng tillsammans med  mig. Men ikväll var hon väl trött på att sova med sin mamma. När kvällsrutinerna var klara så gick hon in till son egen säng och ville sova där. Trots att den inte är helt klar. Det saknas en liten detalj.... typ skydd för att hon inte ska ramla ner 😄 men det löste vi med en rejäl madrass på golvet nedanför. Spännande att de hur denna natten går.
 
 
Och på förskolan nämnde de något om hennes språk och lek som de ville ha ett samtal om. Vi bestämde en tid och förra fredagen så pratade jag med en av förskollärarna på hennes avdelning.  De upplever att hon har svårt att leka längre stunder, att hon inte kan följa eller förstår enkla instruktioner, att hon pratar monotont och att hon har svårt för färgerna. Så nu ska det kopplas in en specialpedagog. 
Jag håller väl inte direkt med om allt men jag är den typen av förälder som gärna tar emot resurserna om det erbjuds. Så att de kollar henne kan ju inte skada tänker jag...?! 
Någon annan med denna erfarenhet?

Om

Min profilbild

Malla




RSS 2.0